Coaching & Loopbaanbegeleiding 

 

 

    

    

    Kennismaking

    Allure
    e-mail
     Contact
    Trainingen
    Coachend leidinggeven
    Individuele coaching
    Effectieve communicatie
    Nieuws
    Actuele mededelingen
    Links
    NOLOC
    Websites

 

  

  ALLURE-Coaching is lid van de NOLOC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Feedback op deze pagina is met toestemming van betrokkenen opgenomen

 

Training Coachend leidinggeven

 

Meinte de Groot, Lokatiehoofd kinderdagverblijf:

' Als ik er nu een maand later op terug kijk en mezelf afvraag wat deze training mij heeft opgeleverd, dan kan ik rustig zeggen heel veel. Ik heb van de trainers Hans Bol en Ruud Klerks handvatten gekregen om mensen coachend te leiden.

Waar ik voorheen de leider was die met de botte bijl hakte (het moest volgens mij zo en niet anders) kom ik er nu achter dat alle mensen binnen ons team waardevol zijn voor de hele organisatie. Met een sterk team kun je veel dingen bereiken en dat moet je samen doen.

Zo zijn er zat voorbeelden van dingen die ik heb gehad aan de trainingen, het allerbelangrijkste is denk ik wel dat ik mezelf heb leren kennen.  

Ik vertelde mijn persoonlijke coach over deze training. Hierop zei ze, deze mensen moet je koesteren, zij kunnen blijkbaar iets in je los maken wat je zelf nog niet kon. Deze trainers hebben als mens blijkbaar jouw vertrouwen gewonnen en daardoor ben jij in staat geweest jezelf te laten zien in zowel de goeie dingen als de dingen waar je liever niet over wilde praten.'  

Hans en Ruud, bedankt voor jullie steun en vertrouwen!

Juni 2006

 

Laura Krom, Beleid- en staffunctionaris Kinderdagverblijf

'De cursus coachend leidinggeven is niet alleen toepasbaar in het werkveld, het maakt je ook bewust van hoe je met andere personen omgaat in de privé-situatie.

De lesstof helpt je je ogen te openen en je maakt daardoor een bewustwordingsproces door. Je gaat jezelf afvragen hoe je normaal gesproken met mensen communiceert en of je dat niet kunt verbeteren.

Binnen het werkveld lijkt het mij een enorme uitdaging om de kennis die ik bij deze cursus heb opgedaan toe te passen. Door coachend leiding te geven kun je het beste bij de individuele medewerkers naar boven halen.

De cursus heeft mij weer een stukje zelfvertrouwen gegeven in het omgaan met mensen. Het maakt mij steeds meer duideljk wie en hoe ik eigenlijk ben. Iets wat de afgelopen jaren onder de “vleugels” van diverse leidinggevenden een beetje verloren is gegaan. Steeds meer geloof ik in mijn eigen capaciteiten.'

Juni 2006