Coaching & Loopbaanbegeleiding 

 

 

    Kennismaking

    Allure
    e-mail
     Contact
    Trainingen
    Coachend leidinggeven
    Individuele coaching
    Effectieve communicatie
    Nieuws
    Actuele mededelingen
    Links
    NOLOC
    Websites

 

  

  ALLURE-Coaching is lid van de NOLOC

 

 

 

 

 

 

Coachend Leidinggeven vervolg

 

Methode

Door het doen van kennismakinggesprekken met deelnemers worden ontwikkelingsbehoeften duidelijk gemaakt. Daarna wordt op basis van een aantal modulair in te zetten methodieken een traject op maat gemaakt voor de opdrachtgever en/of deelnemers van de training. Belangrijke vitale uitgangspunten zijn communicatie, waarnemingvermogen, omgevingsbewustzijn en zelfreflectie. Deze persoonlijke ontwikkelingsaspecten worden vervolgens toegepast in structureel werken met coachend leidinggeven. In de training gelden de kernwaarden respect, resultaatgerichtheid en praktische toepasbaarheid.

Primaire Resultaten

Schakelen tussen leidinggeven en coachen met behoud van de praktische, zakelijke en doelgerichte uitgangsvoorwaarden die gelden binnen organisaties. Ruimte geven voor ontwikkelingstrajecten en groei van medewerkers door toepassen van persoonlijke ontwikkelingsplan (POP), Persoonlijk Actieplan (PAP) en evaluatie: de coachingscyclus.Een goed beoordeelbaar coachings- en beoordelingsstructuur voor de betreffende organisatie.

Secundaire resultaten

Een betere balans tussen werk en privé. Een betere afstemming van eigen drijfveren op belangen van de organisatie en maatschappij.Meer inzicht in persoonlijke kwaliteiten en die van de organisatie. Intuïtieontwikkeling op het gebied van gedrag en kwaliteiten en de invloed daarvan op anderen in de organisatie.Effectievere communicatie door een betere afstemming  en optimaler contact met anderen.Toename aan betrokkenheid en daardoor een vitalere bijdrage aan visieontwikkeling en leiderschap op basis van coaching.Meer plezier in de werkomgeving door toename van motivatie waardoor een bijdrage wordt gegeven aan een gezonder werkklimaat.

Trainingstrajecten:       In company training     Open training

 

TIP: Nieuwe training voor MEDEWERKERS!    Coachend leiding krijgen