Coaching & Loopbaanbegeleiding 

 

 

    Kennismaking

    Allure
    e-mail
     Contact
    Trainingen
    Coachend leidinggeven
    Individuele coaching
    Effectieve communicatie
    Nieuws
    Actuele mededelingen
    Links
    NOLOC
    Websites

  

  ALLURE-Coaching is lid van de NOLOC

 

 

 

 

Trainingstraject Coachend leiding krijgen

 

De managementstijl van coachend leidinggeven geeft ruimte en mogelijkheden voor medewerkers om zich te ontwikkelen in hun functie of professie. Dat is een verandering van benadering die ook voor medewerkers een verandering betekent. Het rendement van coachend leidinggeven wordt aanzienlijk soepeler als medewerkers een kans krijgen te leren om te gaan met de vele mogelijkheden die dan gaan ontstaan. Als gecoachte heb je daar een belangrijke rol in en het nemen van initiatief hierin van vitaal belang.

Sommige mensen vinden het nog niet zo gemakkelijk om aan te geven wat ze belangrijk vinden. Het aandeel wat de gecoachte heeft in het persoonlijke ontwikkelingsplan (POP) is belangrijker dan soms beseft wordt.

Het is daarom dat deze training aandacht geeft voor de andere kant van deze managementstijl. Een training bedoeld voor medewerkers die bewust gemaakt worden van hoe ze optimaal gebruik kunnen maken van hun coachingscyclus en de totstandkoming van hun POP. Hierdoor gaan ze makkelijker de persoonlijke actieplannen (PAP) concreet invullen waardoor de relatie met hun coach beter tot bloei komt en dit voor de organisatie tot goede resultaten leidt.