Coaching & Loopbaanbegeleiding 

 

 

    

 

    Kennismaking

    Allure
    e-mail
     Contact
    Trainingen
    Coachend leidinggeven
    Individuele coaching
    Effectieve communicatie
    Nieuws
    Actuele mededelingen
    Links
    NOLOC
    Websites

 

  

  

 

 

 

ALLURE-Coaching is lid van de NOLOC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
Executive coaching
 
Allure biedt executive coaching aan in een persoonlijk traject.
Dit traject omvat een aantal gesprekken met een executive, meestal een hogere leidinggevende, een ondernemer of een directeur.
 
Bestanddelen daarin zijn:
-         herkennen van eigen stijl en verbeteren van leiderschap
-         het verbeteren van het functioneren van de onderneming
-         energiemanagement
-         succesvol beïnvloeden
-         provocatieve coaching
-         omgevingsbewustzijn
      -         organisatiesensitivieit en bewustzijn
-         intuïtie ( ontwikkeling)
      -         herkennen en beheersen functionele en persoonlijke communicatie
-         persoonlijke kwaliteiten
-         groepsdynamica
 
Executives bevinden zich veelal in het hart van een organisatie. Dat draagt veel verantwoordelijkheden met zich mee. Deze positie vraagt veel van hun energiehuishouding. Hun bezieling en kracht zijn zeldzaam ontwikkelde eigenschappen en het wordt veel van hen gevraagd.
 
De meest belangrijke uitdaging die Allure met hen aangaat is de bezieling, denkkracht en energie zodanig te leren managen dat ze zowel voor hun maatschappelijke rol als ook hun persoonlijke leven van waarde blijven.
Allure hanteert tijdens de gesprekken ook provocatieve coachingsaspecten, simpelweg omdat executives voortdurende uitdagingen en provocaties kunnen tegenkomen.
 
De kracht van de executives coacht Allure door de intuïtie te testen en verder te ontwikkelen. Tevens zal in de gesprekken voortdurend aandacht worden gegeven aan de dynamiek van de wereld van de executive en de diversiteit van uitdagingen, verantwoordelijkheden en de verscheidenheid van de wisselende omstandigheden.
 
Humor, confrontatie, respect en uitdagingen spelen in het traject dat Allure executives aanbiedt een directe en indirecte rol.

Proces en kosten

Executive coaching kan na een kosteloos oriënterend gesprek worden ingezet en afgestemd op de behoeften en naar de inzichten van de cliënt en coach. 
Allure levert na afronding van een traject een rapportage welke wordt vervaardigd in samenspraak met de cliënt. Deze rapportage kan vervolgens worden getoest aan de oorspronkelijke uitgangssituatie en thema's welke door de opdrachtgever zijn geformuleerd. 
Daarnaast biedt de rapportage handvaten voor groei en ontwikkeling van individu alsmede de organisatie waarbinnen de executive werkzaam is.

Een executive coachingstraject omvat minimaal 3 coachingsgesprekken van 1,5 - 2 uur. Afhankelijk van de wensen en behoeften van de cliënt en/of opdrachtgever kan een ruimer traject vooraf worden gecontracteerd.  

Na ieder traject kan worden besloten tot een volgend gesprek.  

De coachingsgesprekken vinden in principe plaats op het adres van Allure-coaching te Akersloot. In overleg kan voor een andere locatie gekozen worden.  

De kosten van een executive coachingsgesprek bedragen 185,00 Euro, exclusief 19% BTW en is inclusief materialen.  

Informeer, indien relevant, naar de mogelijkheden voor vergoeding bij het management of bij de afdeling Personeel en Organisatie van de werkgever.

 

Wanneer een executive er in slaagt zijn unieke maatschappelijke waarde te blijven vertolken en daarbij allure en inspiratie uitstraalt 
zal de ook de omgeving daarvan de positieve gevolgen zien toenemen en ondervinden.